Bild från Mitt i MellanEn Mamma håller sina barn i handen en kort stund i livet, men för alltid i sitt hjärta
Mors dags meny
Boka bord på 0480-23240 eller på mittimellans Facebook
Gilla och dela så har ni chansen att vinna en lunch för två personer hos oss!
Bild från Mitt i MellanFedags lunch!
Mitt i mellans högrevs hamburgare serveras med cheddarost, bacon, senapscréme och sallad, tomat o gurka samt färsk pommes
Varmt välkomna
Bild från Mitt i MellanBoka bord inför avslutningen!
Fira examen, studenten, skolavslutningen hos oss på Mitt i mellan
För bordsbokning så kontakta oss direkt på 0480 23240 så hjälper vi dig med just dina önskemål.
Bild från Mitt i MellanDagens lunch
Kött/ helstekt entrecôte serveras med sommargrönsaker och BBQ-sås samt rostad potatsi
Fisk/ Ångad spättafilé serveras med brynt smör smaksatt med timjan, zucchini och rädisor samt färsk kokt potatsi
Alternativ/ Veg, pasta och sallader
Varmt v
Bild från Mitt i MellanDagens lunch
Kött/ schnitzel serveras med skysås och rostad potatis samt gröna ärtor
Fisk/ ångad torsk serveras med rostade grönsaker och vitvinssås samt färsk kokt potatis
Varmt välkomna till oss
Bild från Mitt i MellanVår sommarmeny!
Öppettider alla dagar från 10:00-22:00
Lunch från 11:00-15:00.
Kvällsöppet från 17:30-22:00
Varmt välkomna till oss
Bild från Rydaholms VärdshusNu kör vi igång igen efter 2 veckors semesterstängt !! Hoppas att alla har haft en ok semester trots vädret. Matsedeln för vecka 32 innehåller som vanligt lokala råvaror, och det är något vi är stolta över. Vi ser fram emot hösten, då det finns mer lokala
Bild från Rydaholms VärdshusVi går in i vecka 34 och matsedeln denna veckan går som vanligt i vår svenska husmanskost smaker.
Välkomna önskar vi på Värdshuset !!!
Bild från Mitt i MellanEn Mamma håller sina barn i handen en kort stund i livet, men för alltid i sitt hjärta Mors dags meny Boka bord på 0480-23240 eller på mittimellans Facebook Gilla och dela så har ni chansen att vinna en lunch för två personer hos oss!
Laddades upp 2015-05-26.Anmäl bilden
Bild från Mitt i MellanFedags lunch! Mitt i mellans högrevs hamburgare serveras med cheddarost, bacon, senapscréme och sallad, tomat o gurka samt färsk pommes Varmt välkomna
Laddades upp 2015-05-29.Anmäl bilden
Bild från Mitt i MellanBoka bord inför avslutningen! Fira examen, studenten, skolavslutningen hos oss på Mitt i mellan För bordsbokning så kontakta oss direkt på 0480 23240 så hjälper vi dig med just dina önskemål.
Laddades upp 2015-06-01.Anmäl bilden
Bild från Mitt i MellanDagens lunch Kött/ helstekt entrecôte serveras med sommargrönsaker och BBQ-sås samt rostad potatsi Fisk/ Ångad spättafilé serveras med brynt smör smaksatt med timjan, zucchini och rädisor samt färsk kokt potatsi Alternativ/ Veg, pasta och sallader Varmt v
Laddades upp 2015-06-09.Anmäl bilden
Bild från Mitt i MellanDagens lunch Kött/ schnitzel serveras med skysås och rostad potatis samt gröna ärtor Fisk/ ångad torsk serveras med rostade grönsaker och vitvinssås samt färsk kokt potatis Varmt välkomna till oss
Laddades upp 2015-07-02.Anmäl bilden
Bild från Mitt i MellanVår sommarmeny! Öppettider alla dagar från 10:00-22:00 Lunch från 11:00-15:00. Kvällsöppet från 17:30-22:00 Varmt välkomna till oss
Laddades upp 2015-07-03.Anmäl bilden
Bild från Rydaholms VärdshusLite sen med matsedeln denna veckan. Hoppas att matsedeln faller er i smaken. Välkomna !!
Laddades upp 2015-07-06.Anmäl bilden
Bild från Rydaholms VärdshusNu kör vi igång igen efter 2 veckors semesterstängt !! Hoppas att alla har haft en ok semester trots vädret. Matsedeln för vecka 32 innehåller som vanligt lokala råvaror, och det är något vi är stolta över. Vi ser fram emot hösten, då det finns mer lokala
Laddades upp 2015-08-02.Anmäl bilden
Bild från Rydaholms VärdshusVeckorna rullar på och här kommer matsedeln för vecka 33. Välkomna önskar Danne & Jenni med personal.
Laddades upp 2015-08-09.Anmäl bilden
Bild från Rydaholms VärdshusVi går in i vecka 34 och matsedeln denna veckan går som vanligt i vår svenska husmanskost smaker. Välkomna önskar vi på Värdshuset !!!
Laddades upp 2015-08-16.Anmäl bilden